flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти-другокурсники  побували у Полтавському окружному  адміністративному суді 

17 жовтня 2024, 16:21

16 жовтня  2024 року  до Полтавського окружного адміністративного суду завітали студенти ІІ курсу Національного університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка» разом з асистентом  кафедри публічного управління, адміністрування та права Валерією Шульгою. Захід здійснювався в рамках вивчення дисципліни «Судові та правоохоронні органи».

Студенти поспілкувалися із заступником керівника апарату суду Ольгою Борисенко, яка ознайомила їх з історією створення суду та організацією його роботи, побували в залі судового засідання, відвідали структурні підрозділи та архів суду.

Працівники територіального управління Служби судової охорони у Полтавській області, які несуть службу в приміщенні суду, висвітлили студентам інформацію про ключові функції та завдання Служби, наочно продемонстрували процес пропуску осіб до приміщення суду та ознайомили зі специфікою застосування спеціальних засобів.

Проведення ознайомчих екскурсій стало вже традиційним у роботі суду. То ж будемо раді вітати майбутніх юристів у нашому в суді й надалі.