flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Відбулись урочистості з нагоди 15–ї річниці діяльності Полтавського окружного адміністративного суду

19 липня 2023, 10:06

У Полтавському окружному адміністративному суді відбулись урочисті збори з нагоди 15–ї річниці діяльності Полтавського окружного адміністративного суду.

Голова суду Іван Ясиновський, заступник голови суду Ігор Шевяков та керівник апарату Євгеній Зіненко звернулись до колективу зі словами вдячності за плідну та віддану працю у цей непростий для України час,  побажали усім подальших професійних здобутків.

За сумлінну та бездоганну працю, зразкове виконання службових обов’язків та з нагоди Днів адміністративної юстиції України та до Дня Конституції України, працівники апарату суду, державні службовці та патронатної служби отримали відзнаки Верховного Суду, місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування та почесні грамоти керівництва суду.

Колектив Полтавського окружного адміністративного суду попри всі виклики в період повномасштабної війни продовжує належним чином виконувати покладені на нього функції, зокрема щодо забезпечення належного судового захисту соціальних прав громадян.