flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

До Полтавського окружного адміністративного суду завітали студенти-правники

25 квітня 2024, 09:55

24 квітня 2024 року до Полтавського окружного адміністративного суду завітали майбутні юристи, студенти І курсу Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого разом з викладачем-куратором доцентом Любченко Маріанною та студенти ІІ курсу Національного університету "Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка" з викладачем Шульгою Валерією.                Студентів зустріла заступник керівника апарату суду Ольга Борисенко, яка ознайомила з роботою суду, історією створення адміністративної юстиції. Студенти мали нагоду поспілкуватися із суддею-спікером Ігорем Шевяковим, який розповів про  особливості та перспективи системи адміністративного судочинства.

Студенти І курсу побували в судовому засіданні, познайомилися з веденням судового процесу  в режимі  відеоконференцзв'язку.

Студенти ІІ курсу виявили бажання познайомитися з структурою Полтавського окружного адміністративного суду, його відділами, організацією роботи цих відділів, відвідали архів суду.

Майбутні юристи висловили своє задоволення побаченим та побажали аби такі заходи відбувалися й надалі.