flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про порядок та графік роботи суду

12 травня 2022, 10:18

Шановні учасники судового процесу!

Повідомляємо, що Полтавський окружний адміністративний суд, як і раніше, працює в звичайному режимі, тобто за таким графіком:

понеділок-четвер - з 08:00 до 17:00,

п’ятниця -  з 08:00 до 15:45

(перерва з 13:00 до 13:45)

субота, неділя – вихідні дні

 Суд здійснює свою діяльність в безперебійному режимі за умов відсутності загрози життю та здоров’ю учасників судових справ та працівників суду. Під час сигналу «Повітряна тривога» працівники суду перебувають у найбільш безпечному місці, прийом громадян під час повітряної тривоги не здійснюється. Громадяни, які в цей час перебувають у суді, також зобов’язані прослідувати в безпечне місце.

Видача документів (виконавчих листів, копій судових рішень тощо), надання судових справ на ознайомлення та прийом з цих питань здійснюється в понеділок та п’ятницю з 8:00 до 15:00, перерва з 13:00 до 13:45.

В даний час отримати копію судового рішення можна особисто (через представника) в приміщенні суду, а також через підсистему «Електронний суд» або на електронну пошту.

Виконавчі листи видаються тільки особисто стягувачу або його представнику в приміщенні суду.

Прийом позовних заяв та інших документів здійснюється в усі робочі дні протягом робочого часу суду.

Подати документи можна, як і раніше, особисто, поштою, через підсистему «Електронний кабінет» вебсервісу «Електронний суд»: https://court.gov.ua/reyestri-ta-sistemi/ecourt/, а також електронною поштою (крім позовних заяв).

Розгляд судових справ здійснюється судом як в порядку письмового провадження, так і в судових засіданнях у приміщенні суду. Справи можуть розглядатися також у режимі відеоконференції за участі сторін поза межами приміщення суду.

Виклик у судові засідання учасників судового процесу наразі здійснюється електронною поштою, факсимільними повідомленнями, телефонограмами, а зареєстрованих користувачів сервісу «Електронний суд» - через Електронний кабінет.  У виняткових випадках, за відсутності інформації про перелічені засоби зв’язку учасника, оголошення про виклик до суду розміщаються на вебсайті суду в розділі «Оголошення про виклик осіб» в закладці «Громадянам» - https://adm.pl.court.gov.ua/sud1670/gromadyanam/vcs/.

У період воєнного стану доступ до Єдиного державного реєстру судових рішень та сервісу «Стан розгляду справ» тимчасово призупинено для запобігання витоку інформації, що може створювати загрозу життю та здоров’ю суддів, учасників судового процесу.

Інформацію про рух справ та результати їх розгляду можна отримати у суді, в тому числі за телефонами: (05322) 60-33-08, 52-25-96, 52-69-05, 52-25-69, 52-68-15.

Також на вебсайті суду в закладці «Громадянам» доступна інформація з наступних сервісів:

1) Список автопризначених справ, що надійшли вперше (коли зареєстровано позовну заяву, який номер справи присвоєно, який суддя призначений по справі):

       https://adm.pl.court.gov.ua/sud1670/gromadyanam/list_auto_cases/

2) Список справ, призначених до розгляду (Дата та час судового засідання у справі, суддя, який розглядає справу):

       https://adm.pl.court.gov.ua/sud1670/gromadyanam/csz/

3) Список апеляційних скарг (дата подання апеляційної скарги у справі та дата направлення справи до апеляційного суду):

       https://adm.pl.court.gov.ua/sud1670/gromadyanam/apelcomplain/

Зауважуємо, що реєстрація в підсистемі «Електронний кабінет» вебсервісу «Електронний суд»: https://court.gov.ua/reyestri-ta-sistemi/ecourt/ надасть вам змогу невідкладно отримувати всю інформацію про рух свого позову, отримувати судові повістки та судові рішення. Сервіс також доступний і у вигляді електронного застосунку для смартфонів.