flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Полтавський окружний адміністративний суд відвідали майбутні юристи

03 листопада 2023, 15:05

02 листопада в рамках традиційних заходів щодо комунікації з майбутніми правниками до суду завітали студенти 2-го та 4-го курсів Полтавського юридичного інституту Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого.

Молодь зустрілась із головою суду Іваном Ясиновським, який надав відповіді на запитання щодо організації роботи установи, особливостей організації системи адміністративного судочинства в Україні та порядку розгляду окремих категорій адміністративних справ.

Помічник судді Інна Сиза поспілкувалась із студентами на тему практичних аспектів роботи секретаря судового засідання та помічника судді, особливостей службової кар'єри у суді

Особливі враження від обсягів роботи та масштабів документообігу суду студенти отримали під час відвідин оновленого приміщення архіву суду. В контексті цифровізації учасникам заходу було продемонстровано роботу підсистеми «Електронний суд», автоматизованої системи документообігу суду, відеоконференцзв’язку та окреслено важливість та переваги переходу на формат електронного судочинства.